A használtruha is lehet minőségi

Változik a világ, és a secondhand öltözködés manapság már egyáltalán nem számít cikinek vagy szégyellnivalónak, különösen mióta az emberek szemlélete egyre inkább a környezetvédelem és a fenntarthatóság irányába mozdult el.

A jó minőségű, divatos, de használt ruhák vásárlása már nem csupán pénztárcádat kíméli, de a környezetet is, mivel így a gyáraknak kevesebbet kell termelniük, ráadásul kevesebb ruhának kell körbehajóznia a bolygót, hogy a boltok piacaira kerüljön Ázsiából. Ráadásul amikor betérsz egy ilyen üzletbe, sohasem tudhatod, hogy éppen milyen kincseket találsz aznap. Lélegzetelállítóan csinos alkalmi ruhák fillérekért, vagy épp egy régen keresett színű sál; a lehetőségek végtelenek.

Ehhez a megváltozott helyzethez azonban kellett az is, hogy egyre több az olyan használtruha nagyker, ami lelkiismeretesen kiválogatja a beszerzett ruhákat, és ellenőrzi a minőséget.

Ilyen használtruha nagyker a Bemo-Textil is, ami már 2014 óta a piacon van. Azóta is kicsi, családias hangulatú cégként működünk, akik a legnagyobb hangsúlyt a minőségre fordítjuk.

Ruhák mellett cipőket, bizsukat, táskákat és lakástextilt is értékesítünk. A legtöbb áru Ausztriából, Hollandiából, Svájcból és Németországból származik, és négy különböző kategóriába válogatjuk: krémnek nevezzük kínálatunk krémjét, az új, vagy alig használt márkás, divatos ruhákat. Az 1. osztályba tartoznak a divatos, de már kisebb hibával rendelkező darabok. Ezzel szemben a 2. osztály képviselőin már meg-meglátszik a használat nyoma, de még eladhatóak. A 3. osztályba sorolt termékek már nagyobb hibákkal rendelkeznek, és leginkább exportra készülnek.

A Bemo-Textil használtruha nagyker bő választékkal várja azokat a viszonteladókat, akiknek fontos a minőség. Ráckeresztúri raktárunkat könnyedén megközelítheted az M6-os autópályán. Potenciális ügyfeleinket előzetes időpont egyeztetés után várjuk szeretettel.