A csomagolásban is segítünk a költöztetéskor

A költözés mindenképpen fárasztó, ami könnyen megviselhet, mivel elszakadsz korábbi otthonodtól, és új környezetet kell megszoknod.

A legjobb, amit tehetsz, hogy professzionális költöztetők segítségét veszed igénybe. A Bauer Teher költöztető cég garantálja, hogy minden ingóságod épségben megérkezik új otthonodba. A legnagyobb, legnehezebb bútorokra és a törékeny apróságokra is úgy vigyázunk, mint a szemünk fényére, és harminc éves tapasztalatunk garantálja, hogy minden a lehető legsimábban megy költözéskor.

Amennyiben van rá lehetőség, teljes körű szolgáltatás nyújtására törekszünk, mivel a költöztetés csomagolással kezdődik. Minket választva nem kell egyedül csomagolnod, vagy a barátaid körbetelefonálva segítséget keresned, hiszen mi akár teljesen önállóan is gondosan becsomagoljuk és előkészítjük a költözésre minden holmid. Természetesen kérhetsz részleges csomagolást is, amikor csak bizonyos helyiségek becsomagolását bízod ránk, vagy például csak a lemezeidet vagy étkészleteid, míg a többi tárgyadról te gondoskodsz.

A Bauer Teher akkor sem hagy magadra, ha teljesen önállóan csomagolnál, ugyanis kérésedre kiviszünk neked mindent (fóliák, dobozok, ragasztók), amire szükséged lehet a csomagoláshoz, már akár két héttel a költözés előtt is. Érdemes tudnod azonban, hogy a csomagolásért nem számítunk fel semmilyen külön díjat, hiszen az a költöztetés szokásos óradíjában történik, tehát ajánlott igénybe venned, különösen, ha sok a csomagolnivalód.

A bútorok szerelése is alapvető fontosságú, amit szintén elvégzünk még a fuvar előtt.

Kikötjük a mosógépet, leszedjük a karnisokat, konyhabútorokat és csillárokat, és szétszedjük azokat a bútorokat, amik túl nagyok vagy nehezek a gyors és biztonságos szállításhoz. Csak azt szedjük szét, amit szükséges, és csak olyan mértékben, ami elengedhetetlen. Például egy nehéz szekrény gyakran könnyen szállíthatóvá válik már csupán az üveges vagy tükrös ajtók leszerelése után is, tehát felesleges darabjaira szedni.

Cégünk a minőségi szolgáltatások mellett korrektségéről is híres, és az sem véletlen, hogy a Siemens minket választott magyarországi bútorszállítójául. Válassz minket te is!